Сняг трупа по Мусала, Ботев, Мургаш и Черни връх, съобщи НИМХ,

...
Сняг трупа по Мусала, Ботев, Мургаш и Черни връх, съобщи НИМХ,
Коментари Харесай

НИМХ съобщи: Сняг трупа по Мусала, Ботев, Мургаш и Черни връх

Сняг натрупа по Мусала, Ботев, Мургаш и Черни връх, съобщи НИМХ, и посочи, че довечера от югозапад започнали превалявания от дъжд.

В София преваля дъжд. Към 20:00 ч. Национален институт по метеорология и хидрология записва и слаб временен дъжд над Драгоман, Благоевград, Бургас. Според данните на повече места над страната е облачно или преобладава раздрана облачност. 

Пътеките на Витоша са силно обледени, предупреждават от Отряд София на Планинската избавителна работа. Камъните са хлъзгави. Мъгливо е и студено, осведомят още от отряда.

Според прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология в понеделник облачността от северозапад ще се разкъсва и ще понижава, след обяд над по-голямата част от страната до най-вече слънчево време. Предимно облачно ще се задържи по Черноморието и в Югоизточна България, където основно в часовете до обяд ще има превалявания от дъжд, само че до края на денонощието и там ще се обясни. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са между 11° и 16°, в София - към 12°, чакат още от Национален институт по метеорология и хидрология, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР